Canvis al Timeline de Facebook

Mentre esperem que Facebook implemente el nou disseny del NewsFeeed, anunciat fa només una setmana, i coneixem altres possibles novetats, com que incorpori els hashtag (#), el nou aspecte del TimeLine ja es va implementant als perfils, després de la prova pilot a Nova Zelanda.

A grans trets, es tracta d’un nou TimeLine més visual, amb fotografies més grans. Després de la imatge de portada i la de perfil, hi ha un menú per accedir a la Cronologia, informació, amistats, fotografies, i altres aplicacions. Desapareixen, en aquest punt, les caixes amb els “m’agrades”, l’accés a les fotos o altres aplicacions.

A la resta de TimeLIne, información es distribueix en dos columnes. La de més a l’esquerra recull la informació personal, registre d’activitat, amistats i altres aplicacions (fotos, anotacions, llocs, aplicacions d’altres xarxes socials, Spotify, etc, que ara adquireixen més importància en l’aspecte). A la de la dreta, de més tamany, s’hi va recollint els missatges d’amics, les nostres actualitzacions d’estat, etc.

facebooknou1

El fet que organitza així la informació (una columna per a les aplicacions i informació i una altra per als missatges), fa que siga més fàcil navegar-hi, des del meu punt de vista.

Avui explicava aquests canvis a una amiga i em feia una observació: “cada cop que aprenc com utilitzar un disseny, el canvien, no m’agraden, tants de canvis”. Vosaltres, què en penseu de que Facebook canvii el seu disseny constantment? Us agrada? O considereu que Facebook fa massa canvis amb massa poc temps?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s